Ervaringen De Verbindende Reis


"Soms heb je het gevoel dat je een opleiding moet doen zonder precies te weten wat de inhoud is. Vanaf het moment dat ik de opleiding De Verbindende Reis vond op de website van Marga, voelde ik dat ik hierbij moest zijn. Ik had geen concreet idee wat de opleiding zou inhouden, maar dit was het beste dat ik ooit gedaan heb. De opleiding heeft mij beter leren leven vanuit mijn gevoel, te verbinden met de natuur en de mensen om me heen. Bovendien heb ik in de opleiding een stel prachtige vrouwen leren kennen.
Marga werkt heel intuïtief met aandacht voor hetgeen zich aandient, ze geeft veel aandacht aan onze vrouwelijke kracht, aan de seizoenen en de windrichtingen. Met heel veel zachtheid, zuiverheid en liefde begeleidt zij haar studenten".

Jeanne van Asseldonk


"Vorig jaar ben ik gestart met het basisjaar van de Verbindende Reis. Voor mij was het basisjaar proeven en ontdekken van mezelf, het aangaan van de verbinding met mezelf en de verbinding met de natuur. Door de thema's van de seizoenen heb ik inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is, werkt en wat mijn reis is.
Marga is de reisleider die aanvoelt, ziet, observeert en je de richting wijst, met geduld, vertrouwen en wijsheid. Ik ben dankbaar voor deze reis en het vervolg".

Annemarie Huibers-Kessen


Ervaringen De Verbindende Reis


"Marga verzorgt 10 ‘vlinderdagen’ (zo noem ik ze, in mijn agenda staat een vlinder getekend). Bijna elke maand een. Met een lunchpakketje, wandelschoenen en warme sloffen ben je de hele dag verbonden met de natuur, met rituelen, mediteren en met voelen. Wat is er op je pad geweest. Je gaat op zoek naar je kracht. Wat hoort bij mij bewustwording. En dan zie je de rode draad in je leven en je mag door op je eigen pad met ‘een woord’ (thema uit het Medicijnwiel) en een ‘opdracht‘. De opdracht is meestal een creatieve opdracht. Een opdracht was: ga op zoek naar een bergkristal of andere steen, luisteren naar wat goed voelt. Je bent een deel van een vrouwenkring waarin de natuur, de jaargetijden en de maan een fijne rol spelen. De opdracht is voor iedereen in de groep, maar het woord is speciaal voor jou. Alles krijg je van Marga met liefde. Het is steeds een heerlijke dag!"
Bianca Sluis


 

Ervaringen De Verbindende Reis