Missie en visie

In de afgelopen jaren heb ik met regelmaat de positieve invloed van de natuur mogen beleven, op het moment dat ik rust wilde, weer dicht bij mijn gevoel wilde zijn, naar nieuwe inzichten zocht of gewoon wilde genieten van de prachtige natuur. Van hieruit ontstond de wens om ook anderen de natuur op deze manier te laten ervaren.

Meer

Wie is Gifts of Nature?

Het leven zit soms vol verrassingen: van zelfstandig bedrijfsadviseur naar herborist en natuurcoach. Dat is de omslag die ik, Marga Boutkan, vanuit mijn liefde voor de natuur, kruiden, geuren en mensen durfde te maken. Na 20 jaar bleek het ook voor mij tijd voor een verandering en besloot ik om mijn hart te gaan volgen.

Meer

Natuur

De natuur is zo alles omvattend, dat deze zich niet in één woord laat beschrijven. Alle bomen, planten,  dieren, bossen, rivieren, bergen, zeeën en natuurverschijnselen als geisers en watervallen en oneindig veel meer maken hier deel van uit. Ook als mens behoren we tot de natuur.

Meer

Het is heerlijk om door de zandduinen te struinen en je verhaal te doen. De omgeving doet iets met je. Marga heeft en neemt de tijd. Ik vind het een ontspannen manier om aan jezelf te werken. Wat ik erg respecteer in Marga is dat ze niet oordeelt, open blijft en luistert.

Pascale

Meer

inspiratie-11-parende-monarchvlinders-watermerk