Leeg tekstblok
 
 
 

Leven in verbinding: in je kracht met smudgen, kruiden en geuren

Smudgen is een eeuwenoude inheemse traditie, waarbij kruiden worden gebrand voor het zuiveren van je energie en om in verbinding te zijn met jezelf en met al wat er is. Smudgen, kruiden en etherische oliën helpen je om dichter bij jezelf te blijven en in je kracht te staan. Dat is fijn op momenten dat je hectiek of onrust ervaart, door een transformatie gaat, gevoelig bent voor invloeden van buitenaf of wanneer je gewoon even wilt ontspannen.

Je ervaart op welke, natuurlijke wijze je dichter bij jezelf kunt blijven. Vanuit mijn liefde voor de Noord-Amerikaanse inheemse cultuur leer ik je meer over smudge intenties en gewoonten, de bijzondere kwaliteiten van de vier belangrijkste smudgekruiden (tabak, witte salie, ceder en zoetgras) alsmede overige kruiden en etherische oliën, die je weer in verbinding brengen met jezelf. Via meditatie, een dream journey met de inheemse drum, en het zelf leren smudgen, ga je de helende werking ervan voelen. Er is verder aandacht voor oude wijsheden en het belang van smudgen in deze Tijd van Vrouwelijke Energie. Je maakt je eigen smudgebundel en een verbindende geurbalsem.

Datum, tijd en locatie

Deze workshop vindt plaats op woensdag 29 mei 2024 van 09.30 tot 16.30 uur en is bedoeld voor vrouwen die willen leven in verbinding en een verdere verdieping in zichzelf willen maken. Locatie Lokaal63 in Loon op Zand.

Prijs

€ 135,00 incl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, reader, kruidenthee, soep, je eigen smudgebundel en balsem.

€ 135,00 excl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, reader, kruidenthee, soep, je eigen smudgebundel en balsem. als je zelfstandige bent

Graag je eigen lunch meenemen. De workshop gaat door bij vijf deelnemende vrouwen, veel groter wordt de groep niet, zodat er alle aandacht voor je is.

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

De helende kracht van kruiden

De inhoud van deze workshop volgt nog.

Datum, tijd en locatie

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 28 juni 2024 van 09.30 tot 16.30 uur op Landgoed Het Witte Kasteel in Loon op Zand en is bedoeld voor vrouwen die willen leven in verbinding met kruiden en een verdere verdieping in zichzelf willen maken.

Prijs

€ 115,00 incl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, bezoek aan de kruidentuin, kruidenthee, proeverijtje en twee kruidenbereidingen

€ 115,00 excl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, bezoek aan de kruidentuin, kruidenthee, proeverijtje en twee kruidenbereidingen. als je zelfstandige bent

Graag je eigen lunch meenemen. De workshop gaat door bij vijf deelnemende vrouwen, veel groter wordt de groep niet, zodat er alle aandacht voor je is.

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

De helende kracht van bloemen

Seringen, rozen, jasmijn, oranjebloesem, viooltjes, om maar een paar bloemen te noemen, hebben allemaal een eigen unieke geur die iets met je doet. Sommige bloemen roepen mooie herinneringen op en van andere word je blij of rustig alleen al door er naar te kijken. Op vele manieren kun je bloemen deel laten uitmaken van je dagelijkse leven.

Wil je de helende kracht van bloemen ervaren en ontdekken hoe je in balans kunt komen door jezelf te verbinden met bloemen? Neem dan deel aan deze workshopdag voor vrouwen.

Dit is wat we zoal gaan doen:

Roosmeditatie begeleid door de inheemse drum, winning van geur uit bloemen, verbinden met bloemen in de tuin, leggen van een bloemenmandala, ondersteuning van bloemen lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel aan de hand van het Medicijnwiel, met o.a. roos, jasmijn, lavendel en iris, bloempoeders en helende bloemen voor iedere dag.

Je maakt verder drie geurige bloembereidingen, die je natuurlijk na afloop mee naar huis neemt. Een geurspray voor jezelf en je hartenwens, een geurige ondersteunende balsem en een bloemen smudge bundeltje. Inclusief bloementhee en een bloemenproeverijtje.

Datum, tijd en locatie

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 19 juli 2024 van 10.00 tot 16.30 uur op Landgoed Het Witte Kasteel in Loon op Zand en is bedoeld voor vrouwen die willen leven in verbinding met bloemen en een verdere verdieping in zichzelf willen maken.

Prijs

€ 115,00 incl. BTW per persoon, inclusief gebruik van de locatie, bezoek aan de rozen- en bloementuin, bloementhee, proeverijtje en drie bloembereidingen

€ 115,00 excl. BTW per persoon inclusief gebruik van de locatie, bezoek aan de rozen- en bloementuin, bloementhee, proeverijtje en drie bloembereidingen, als je zelfstandige bent

Graag je eigen lunch meenemen. Als je het leuk vindt een gerecht mee te nemen om te delen, kan dat natuurlijk ook. De workshop gaat door bij vijf deelnemende vrouwen, veel groter wordt de groep niet, zodat er alle aandacht voor je is.

Je kunt deze workshop ook boeken, exclusief voor jou en jouw gezelschap. De prijs is dan afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.