Inspiratie

 
 
 
 

Teachings Marga

Winter 2023 Helend Licht
Dinsdag 30 januari 2024

Als we kijken naar wat er op dit moment gaande is in de wereld, dan is Helend Licht wat we nodig hebben. Misschien vragen jullie jezelf ook wel eens af, wat je zelf kunt doen om de situatie in de wereld beter, liefdevoller te maken. 

Lees meer
Herfst 2023 In verbinding met je innerlijk weten
Dinsdag 30 januari 2024

De herfst komt overeen met de plaats van het westen in het Medicijnwiel

Daar waar je bij jezelf naar binnengaat

In verbinding met de Grote Leegte, waar het donker is

Om inzicht te verkrijgen in het leven en jezelf

Lees meer
Lente 2023 Vertrouwen in je hart
Dinsdag 30 januari 2024

Ontluikende natuur in de prille lentezon 

Het brengt hoopvolle energie van een nieuw begin

En opent je hart voor verwondering

Voor wat zich mag aandienen in je leven

Lees meer
 

Levenslessen en wijsheden

"De innerlijke roep en mijn passie om vrouwen te begeleiden naar een leven in verbinding, is groter gebleken dan de angst om mezelf hiervoor in alle puurheid te laten zien" - Marga Boutkan

Boeken

De Acht Grote Lessen van de Natuur - Gary Ferguson

Dit boek gaat over hoe in de natuur alles met elkaar verbonden is en dat wij deel uitmaken van de natuur. Dat als we niet goed voor de natuur zorgen of geen respect hebben voor iedereen die en alles dat hier deel van uitmaakt, de natuur, de aarde, wij mensen en daarmee de natuurlijke cirkel van het leven uit balans zijn. De schrijver gaat terug in de tijd en laat ons meebeleven welke, soms zelfs eeuwenoude, ontwikkelingen er toe hebben geleid dat we nu meer dan ooit verlangen naar een leven in harmonie met de natuur en elkaar. Gary Ferguson heeft veel tijd in de natuur doorgebracht en onderbouwt de 8 grote lessen op kundige en betrokken wijze. Het is een boek dat je in een adem uit wilt lezen, maar wat doorwerkt op je waardoor je er de tijd voor wilt nemen.