Het Medicijnwiel: persoonlijke reis

In het Medicijnwiel is alles met elkaar verbonden en in balans: de windrichtingen, seizoenen, natuur, levensfasen, de elementen en de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. Het Medicijnwiel staat voor het leven dat altijd in beweging is en jouw plaats hierin. Dit traditionele, inspirerende instrument maakt helder waar jij nu bent in je leven en wat zich in jou mag ontwikkelen in deze fase van jouw Verbindende Reis®.

Begeleidingsprogramma

Het Medicijnwiel bestaat uit 25 levensthema's, die je gaat ervaren door hier per week dagelijks aandacht aan te schenken en op te mediteren.

Gedurende 26 weken begeleid ik je persoonlijk door het Medicijnwiel heen. Tijdens onze eerste afspraak krijg je een uitgebreide toelichting op het Medicijnwiel en ontvang je het eerste levensthema om mee te werken. Per week licht ik een nieuw levensthema toe en nemen we stap voor stap jouw ervaringen met het levensthema van de week ervoor door. Hierdoor maak je vrij snel een persoonlijke groei door.

 

Meer informatie

Voor vrouwen

Als je al ervaring hebt met het werken aan jezelf, met gronding en meditatie en een diepere verbinding wilt ervaren met jezelf en het leven, dan past Het Medicijnwiel: persoonlijke reis bij jou. Het deelnemen vraagt toewijding van jou en daarom wil ik je vragen om je keuze weloverwogen te maken en te voelen wat goed voelt voor jou. Ik help je daar graag bij. Ook ik zal vooraf afstemmen of dit de juiste begeleiding is voor jou en daarin een zorgvuldige keuze maken in jouw belang.

Duur begeleidingsprogramma

26 weken, een begeleidingsmoment van 1 1/2 uur per week

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen, natuur en leslocatie in de directe omgeving

Vergoeding

€ 1.795,-- zonder verrekening van btw voor 26 begeleidingsmomenten van 1 1/2 uur, persoonlijke afstemming voorafgaand aan iedere ontmoeting voor op jou afgestemde teaching en kruidenthee

Vanaf 1 oktober 2024 mag ik gebruik maken van de Kleineondernemersregeling en hoef ik geen btw meer in rekening te brengen.

Wil je graag meer weten of jezelf aanmelden?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen, vragen of aanmelding.

 
 

Het Medicijnwiel: persoonlijke reis