Cirkel van Verbinding: 4 seizoenen

In de Cirkel van Verbinding is alles met elkaar verbonden en in balans: de windrichtingen, seizoenen, natuur, levensfasen, de elementen en de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. De Cirkel van Verbinding ofwel het Medicijnwiel staat voor het leven dat altijd in beweging is en jouw plaats hierin. Dit oude, traditionele instrument maakt helder waar jij nu bent in je leven en wat zich in jou mag ontwikkelen in deze fase van jouw Verbindende Reis®.

Beleef de Cirkel van Verbinding in vier seizoenen, leer meer over wie jij bent, wat voor jou uitdagingen zijn om mee te bewegen met het leven en hoe de seizoenen, kruiden en etherische oliën je hierbij kunnen ondersteunen.

Lesprogramma

1 Cirkel van Verbinding: het Zuiden

Nog meer in deze les: toelichting Cirkel van Verbinding, toelichting Zuiden, verbinding met de natuur en de herfst, verbinding met het Zuiden, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 3 Cirkelthema's om in het seizoen zelf aan te werken.

2 Cirkel van Verbinding: het Westen

Nog meer in deze les: toelichting Westen, verbinding met de natuur en de winter, verbinding met het Westen, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 3 Cirkelthema's om in het seizoen zelf aan te werken.

3 Cirkel van Verbinding: het Noorden

Nog meer in deze les: toelichting Noorden, verbinding met de natuur en de lente verbinding met het Noorden, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 3 Cirkelthema's om in het seizoen zelf aan te werken.

4 Cirkel van Verbinding: uitleg en het Oosten

Nog meer in deze les: toelichting Oosten, verbinding met de natuur en de zomer, verbinding met het Oosten, meditatie, kruiden en etherische oliën ter ondersteuning en 3 Cirkelthema's om in het seizoen zelf aan te werken.


 

Meer informatie

Herken je jezelf hierin?

Wil je iedere dag de verbinding voelen met de natuur, de seizoenen en meer leren over het leven en jezelf?

Vind je het fijn om met een vernieuwende blik naar jezelf te kijken en hierin te worden begeleid?

Hoop je patronen te doorbreken of denkbeelden los te laten om meer jezelf te kunnen zijn?

Dan past de Cirkel van Verbinding: 4 seizoenen voor vrouwen helemaal bij jou.

Duur en samenstelling opleiding

4 lesdagen in groepsverband gedurende een jaar, op vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur

4 natuurbegeleidingswandelingen met aandacht voor de 3 Cirkelthema's per deelneemster, verdeeld over de 4 seizoenen, op weekdagen

Startdatum

De opleiding start op vrijdag 7 april 2023. Lessen zijn verder op vrijdag 23 juni, 6 oktober en 15 december 2023.

Fijn om te weten

Hoewel de lessen in vertrouwelijkheid in een groep plaatsvinden, wordt niet van je gevraagd om je persoonlijke verhaal in de groep te delen. De kracht van de opleiding zit juist in het toepassen van de lessen voor jezelf en jezelf omringd te weten met vrouwen, die je niets hoeft uit te leggen omdat ze op eenzelfde manier in het leven willen staan. Daarnaast krijg je als deelneemster per seizoen een natuurbegeleidingswandeling, waarbij er alle ruimte is om dieper op jouw Cirkelthema's, persoonlijke situatie en vragen in te gaan. Je mag je eigen lunch meenemen, voor koffie en thee en in de zomer verfrissende kruidendrankjes wordt gezorgd.

Natuurlocatie

NP De Loonse en Drunense Duinen en leslocatie in de directe omgeving

Vergoeding

€ 595,-- incl. BTW, voor 4 groepslessen en 4 natuurbegeleidingswandelingen, het gebruik van de locatie, koffie en thee en materialen

Wil je graag meer weten of jezelf aanmelden?

Fijn als je me een mailtje wilt sturen, dan bel ik je voor het horen van jouw wensen, vragen of aanmelding.

 
 

Cirkel van Verbinding: 4 seizoenen