Natuurcoaching

Op sommige momenten in ons leven komen we voor de keuze te staan: doorgaan op dezelfde manier die misschien niet meer toereikend of bevredigend is, maar wel heel vertrouwd. Of een andere weg inslaan die misschien niet altijd makkelijk is, maar wel heel boeiend. Een weg die zal leiden naar het leven dat we eigenlijk willen leven en naar het worden van wie we zijn.

Meer

Kruiden

Kruiden zijn planten waaraan een heilzame werking wordt toegeschreven. Al eeuwen lang worden kruiden gebruikt voor het bevorderen van de gezondheid. Toen al was bekend dat brandnetel een reinigende werking bevordert vanwege vochtdrijvende eigenschappen, werd rode zonnehoed ingezet bij slangenbeten en verzachtte de goudsbloem huidproblemen. Gelukkig is al deze kruidenkennis behouden gebleven vanwege de vele toepassingsmogelijkheden ervan.

Meer

Geuren

De natuur kent oneindig veel geuren, zoals die van bloeiende seringen in het voorjaar, gemaaid gras in de zomer of een brandend houtvuur in de winter. Er bestaan geen goede of slechte geuren in de natuur: alle geuren hebben hierin hun eigen functie en betekenis. Natuurlijke geuren ontluiken ons en laten ons weer even genieten van al het moois dat de natuur nog meer biedt.

Meer

Voor groepen

Tevens bied ik natuurcoachings- en natuurbelevingsactiviteiten voor groepen mensen aan. Op verfrissende wijze laat ik de natuur van een andere kant zien en beleven, Ook wil ik hiermee graag bedrijven en organisaties bereiken, die het belangrijk vinden dat hun medewerkers en teams groeien door nieuwe inzichten in zichzelf en in het team. Hierbij kan gekozen worden voor de workshops die door mij worden aangeboden, zie hiervoor onder Activiteiten en agenda.

Daarnaast kan er altijd binnen de mogelijkheden van Gifts of Nature en naar de wensen van de groep, het bedrijf of de organisatie een unieke workshop of natuurbelevingsactiviteit worden samengesteld, die past bij de gelegenheid. Samen op een ontspannen manier van de natuur genieten en elkaar op een andere natuurlijke wijze beter leren kennen zal het uitgangspunt vormen.