Welkom

Het is herfst!

En wat een mooi begin van de herfst. De blaadjes aan de bomen verkleuren van groen naar goud. De tweede generatie vlinders fladdert vrolijk rond, alsof het najaar nog ver weg is. Zowel in de kruidentuin op Het Witte Kasteel als in mijn eigen kruidentuin zijn er gelukkig nog genoeg bloemen voor hen te vinden. Er is volop te oogsten, zoals zaden en bijvoorbeeld de blaadjes van de citroenverbena en salie, om ook tijdens koudere dagen van een heerlijke kruidenthee te kunnen genieten De herfst is bij uitstek een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen maanden en na te gaan wat je na al jouw inzet nu zelf kunt oogsten.

Gifts of Nature staat voor natuurlijk leven en genieten en maakt gebruik van deze spiegelwerking en wijsheden van de natuur om je te leren om ook zo te kunnen gaan leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om tot rust te komen in de natuur, weer te voelen wie je bent, je te voeden met al het moois dat de natuur voortbrengt en te leven zoals dit het best bij jou past. Graag bezorg ik je, tussen al jouw drukke bezigheden door, nu alvast even een mooi natuurmoment, door je uit te nodigen om onder Inspiratie te kijken naar mijn natuurfoto’s. Neem er de tijd voor en laat je raken door de natuur.

Is het lang geleden dat je echt in contact bent geweest met de natuur en verlang ook jij er naar om natuurlijk te gaan leven en genieten? Dan begeleid ik je daar als natuurcoach en herborist graag bij, al wandelend in Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen, op Het Witte Kasteel op in mijn eigen kruidentuin in Loon op Zand.

Wil je meer weten over de activiteiten van Gifts of Nature, kijk dan onder Activiteiten en Agenda of op mijn Facebookpagina: www.facebook.com/giftsofnatureNL. Ik wens je veel herfstplezier toe en ontmoet je graag tijdens één van mijn natuur- en kruidenbelevingsactiviteiten!

Hartelijke groeten,

Marga Boutkan