Welkom

Het is lente!

Houd de website in de gaten, want in april 2021 komt er een mooie nieuwe voor in de plaats en bied ik een heel nieuw, inspirerend lesprogramma aan. Ik kijk er naar uit dit met je te delen!

De lente is volop aan de gang. De Forsythia en Prunus laten hun pastelkleuren zien en de daslook, het speenkruid en de paardenbloem zijn tevens alweer in vol ornaat aanwezig. Gelukkig weten ook dit jaar de vlinders de kruidentuin te vinden. Zij volgen het ritme van de natuur. Het is heerlijk om zelf in de lente ook af en toe de tijd te nemen om, tussen voorjaarsbuien door, van de natuur te genieten en weer te voelen wie je bent en wat je wilt. De lente is bij uitstek het moment om nieuwe initiatieven te starten, kijk maar naar de vogels, die af en aan vliegen om hun nieuwe nestje gereed te maken.

Gifts of Nature staat voor natuurlijk leven en genieten en maakt gebruik van deze spiegelwerking en wijsheden van de natuur om je te leren om ook zo te kunnen gaan leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om tot rust te komen in de natuur, weer te voelen wie je bent, je te voeden met al het moois dat de natuur voortbrengt en te leven zoals dit het best bij jou past. Graag bezorg ik je, tussen al jouw drukke bezigheden door, nu alvast even een mooi natuurmoment, door je uit te nodigen om onder Inspiratie te kijken naar mijn natuurfoto’s. Neem er de tijd voor en laat je raken door de natuur.

Is het lang geleden dat je echt in contact bent geweest met de natuur en verlang ook jij er naar om natuurlijk te gaan leven en genieten? Dan begeleid ik je daar als natuurcoach en herborist graag bij, al wandelend in Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen, op Het Witte Kasteel op in mijn eigen kruidentuin in Loon op Zand.

Wil je meer weten over de activiteiten van Gifts of Nature, kijk dan onder Activiteiten en Agenda of op mijn Facebookpagina: www.facebook.com/giftsofnatureNL. Ik wens je veel lenteplezier toe en ontmoet je graag tijdens één van mijn natuur- en kruidenbelevingsactiviteiten!

Kruidige groeten,

Marga Boutkan